Dostava blaga

Blago, naročeno v spletni trgovini Plinko žari, gre na pot v najkrajšem možnem času - v primeru plačila po povzetju, po navadi še isti dan. Če izberete plačilo "Nakazilo na bančni račun" je izdelek za vas rezerviran 3 dni. Odpošljemo ga takoj, ko prejmemo plačilo. V primeru da plačila v treh dneh ne izvedete, vaša rezervacija ni več veljavna.

V kolikor naročenega blaga ni na zalogi, vas o roku dobave obvestimo po elektronski pošti ali vas pokličemo po telefonu.

Za nakupe nad 100 € krijemo stroške dostave mi. Za nakup pod to vrednostjo pa dostavo zaračunavamo in sicer 6 € za paket.

Strošek transferja denarja krije kupec sam kurirski službo ( pošiljanje po povzetju).

Če plačujete po predračunu direktno na naš TRR, preko spletne banke oz. plačilnega naloga se temu izognete oziroma je manjši (Cenik banke).

Blago lahko prevzamete tudi osebno na našem naslovu, po predhodnem dogovoru: Borovec pri Karlovici 1 1315 Velike Lašče, kjer stroškov dostave ni.

Izdelek je bil dodan na seznam želja
Izdelek je bil dodan za primerjavo.

Spletno mesto uporablja lastne analitične piškotke, da lahko spremljamo obiskanost in posledično prilagajamo in izboljšujemo vsebine. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi